Julkaistu

Lämmintä joulua -kampanja (kampanja päättynyt)

Lämmintä joulua -joulukampanja

Lahjoita lämpöä ja välittämistä yksinäiselle vanhukselle

Lämmintä joulua- kampanja tarjoaa helpon mahdollisuuden tehdä hyvää, osoittaa välittämistä ja tehdä yksinäisen vanhuksen joulusta paremman.

Yksin asuvista ikä-ihmisistä noin joka kolmas kokee itsensä yksinäiseksi. Korona on pahentanut tilannetta entisestään ja yksinäisyyden tunne on yhä yleisempi ja vahvempi yksin asuvien ikäihmisten keskuudessa. Entisestään vähäiset sosiaaliset kontaktit ovat rajoittuneet vain välttämättömien asioiden hoitamiseen ja joskus vaikkapa kotihoidon käynti voi olla ikäihmiselle ainoa päivän tai viikon hiljaisuuden katkaiseva asia. Yksinäisyys ja sen ehkäiseminen on asia jota vastaan voisimme varmasti enemmän taistella yhdessä, vai mitä?

Lämmintä joulua- joulukampanjassa voit osallistua helposti ikä-ihmisten yksinäisyyden ehkäisyyn ja antaa palan joulun iloa ja lämpöä yksinäiselle vanhukselle! Kampanjassa voit ostaa kauniisti käsin pakattuja lahjoja, jotka sisältävät lämpimät sukat ja makeisia – jokainen ihminen ansaitsee pienen lahjan jouluna. Mikä mahtavinta, tämä ei vie sinulta kuin muutaman minuutin!

Tämän helpompaa ei lahjan antaminen sitä kovasti kaipaavalle voi enää olla:


1. Klikkaa kauppaan www.boxishop.fi ja valitse etusivulta tai Boxeista Lämmintä  joulua – kampanja

2. Kirjoita korttiteksti jonka laitamme lahjojen mukaan: tämä voi olla vaikka mukava joulutervehdys. Mikäli haluat kirjoittaa nimesi mukaan korttiin, ilahduttaa se varmasti lahjan saajaa.

3. Lisää ostoskoriin niin monta lahjaa kuin haluat antaa ja maksa lahjat

4. Olet valmis! Me pakkaamme ostamasi lahjat kauniisti käsin, lisäämme niihin mukaan haluamasi joulutervehdyksen ja toimitamme ne yhteistyökumppaneillemme kotihoidon yksiköihin. Täältä lahjat lähtevät eteenpäin kotihoidon henkilökunnan mukana niitä odottaville vanhuksille.

Kiitos, että välität! <3

Lämmintä joulua-kampanja järjestetään yhteistyössä Kuopion kaupungin kotihoidon kanssa. Kampanja-aika on 23.11.-13.12.2020, jonka jälkeen lahjat toimitetaan eteenpäin niitä kaipaaville ikäihmisille. BoxiShop kustantaa kaikkien lahjojen pakkaamisen ja toimitukset kotihoidon yksiköihin.