Julkaistu

Joulukampanjassa lähetettiin lämpöä yli sadalle vanhukselle

Lämmintä Joulua -joulukampanjassa lähetettiin lämpöä ja välittämistä yli sadalle yksinäiselle vanhukselle!

BoxiShop järjesti yhteistyössä Kuopion kaupungin kotihoidon kanssa ensi kertaa tänä jouluna kampanjan jossa kuka tahansa mistä päin tahansa pystyi ostamaan yksinäiselle vanhukselle joululahjan.

Kampanjalahjat suunniteltiin yhteistyössä kotihoidon toimijoiden kanssa. Lahjat sisälsivät lämpöiset, laadukkaat sukat sekä vanhan ajan makeisia. Kaikki lahjat paketoitiin käsin ja niihin liitettiin lähettäjän kirjoittama joulutervehdys. Kampanjalahjoja myytiin BoxiShopin verkkokaupan kautta yhteensä 89 kappaletta ja mm. Black Friday -kampanjan kautta sekä muuna lahjoituksena BoxiShopin toimesta lahjoitettiin lisäksi vielä 18 lahjaa vanhuksille. Yhteensä lahjoja lähti matkaan yksinäisille vanhuksille 107 kappaletta.

Lahjat toimitettiin 16.12.2020 Kuopion kotihoidoin yksikköön josta ne matkasivat kotihoidon henkilökunnan mukana yksinäisille vanhuksille Kuopion alueelle. Kaikki lahjat jaettiin vanhuksille jouluntoivotusten kera 23.12. ja 24.12.

Lahjojen vastaanotto oli erittäin hyvä ja saimmekin iloiset kiitokset kotihoidosta välitettäväksi kaikille kampanjaan osallistuneille. Lämpöiset sukat olivat tulleet joillekin vanhuksille todella tarpeeseen ja yksinäisille vanhuksille joulutervehdykset olivat tuoneet piristystä ja joulun iloa arjen keskelle. Lämmintä Joulua -kampanja lämmitti varpaiden lisäksi siis myös monen vanhuksen mieltä ja oli joillekin heistä koko joulun kohokohta.

Ikä-ihmisten yksinäisyys on kasvava ongelma Suomessa ja olemme valtavan kiitollisia siitä, että näin moni ihminen halusi olla osana tekemässä yksinäisten vanhusten joulusta lämpimämmän ja valoisamman.

Mikäli haluat auttaa yksinäisiä ikä-ihmisiä jatkossakin, kurkkaa esimerkiksi Vanhustyön keskusliiton ylläpitämä Vahvikelinja: palvelu tarjoaa yksinäisille vanhuksille tukea ja turvaa sekä keskustelukumppanin arjen keskelle, ja sinä pääset tekemään konkreettisia tekoja vanhusten auttamiseksi. Lisää vahvikelinjasta voit lukea täältä.

Pysy myös kuulolla BoxiShopin tulevista kampanjoista – meillä auttaminen on sydämen asia, ja onnellisuusbisneksessä ei koskaan voi auttaa liikaa!

Sydämellinen kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

Talvisin terveisin,

BoxiShopin tiimi