Julkaistu

Täydellinen lahjapalvelu on täällä!

Kauniit valmiiksi kootut Boximme ovat saavuttaneet suuren suosion, mutta me olemme kokoajan häärineet taustalla jotakin aivan uutta…

Lahjapalvelumme on saanut paljon kiitosta ja paketteja on lähetetty ystävälle ja tuttaville ympäri Suomen. BoxiShopista löydät kauniit ja laadukkaan lahjat työkavereille, ystäville kuin perheenjäsenillekin. Valmiiksi kootut lahjapaketit on helppo tilata ja maksaa verkossa, ja lähetämme lahjan suoraan vastaanottajalle.

Halusimme kuitenkin antaa enemmän valinnanvaraa asiakkaillemme ja mahdollisuuden koota juuri lahjansaajan näköinen kokonaisuus. Valmiiksi kootut Boxit ovat olleet todella suosittuja ja saaneet hienon vastaanoton, ja nyt pääsemme lanseeraamaan niiden rinnalle jotakin aivan uutta; nimittäin kokonaan räätälöitävissä olevan Boxin!

Jos siis haluat suunnitella täysin räätälöidyn lahjan ystävällesi, perheenjäsenellesi tai vaikkapa työkaverillesi ja lähettää sen suoraan netistä tilattuna ja kauniisti paketoituna hänen kotiovelleen on BoxiShop ratkaisusi!

Uudella palvelullamme pääset rakentamaan täysin omanlaisesi lahjan juuri haluamallasi sisällöllä ja viestillä. Valitset vain tuotteet laajasta valikoimastamme, klikkaat ne Boxiin, kirjoitat viestin ja voilá, olet valmis ja paketti voi lähteä matkaan! Ihanan yksinkertaista ja hauskaa!

Kun sinä olet tehnyt tilauksesi saa vastaanottaja juuri hänelle räätälöidyn lahjan muutamassa päivässä joko lähimpään noutopisteeseen tai kotiovelle kuljetettuna.

Klikkaile pian testaamaan uutta palvelua ja tilaa juuri sellainen Boxi kuin itse haluat!

Mukavia lahjahetkiä toivottaa,

 BoxiShopin tiimi