Julkaistu

Tehdään hyvää yhdessä!

Tehdään hyvää yhdessä!

Me BoxiShopilla olemme onnellisuusbisneksessä. Missionamme on tehdä Suomesta onnellisempi, yksi Boxi kerrallaan. Jokainen Boxi tuo iloa ja onnellisuutta niin Boxin lähettäjälle kuin vastaanottajallekin – mutta me halusimme tehdä enemmän.

Siispä päätimme lahjoittaa jokaisesta normaalihintaisesta verkkokauppamme kautta ostetusta Boxista (pl. kampanjatuotteet ja hyväntekeväisyystuotteet) yhden euron hyväntekeväisyyteen; nyt ja aina! Meille on tärkeää että voimme olla osana tekemässä yhteiskunnastamme parempaa paikkaa meille kaikille elää, ja siksi haluamme kantaa kortemme kekoon.

Lahjoitamme siis jokaisesta normaalihintaisesta BoxiShopin verkkokaupasta tilatusta Boxista yhden euron hyväntekeväisyyteen (ei koske kampanjatuotteita tai hyväntekeväisyystuotteita). Hyväntekeväisyyskohteet vaihtuvat säännöllisesti sillä tiedämme kuinka haasteellista varojenkeruu voi olla ja haluamme tukea mahdollisimman montaa tärkeää kohdetta. Lahjoituskohteemme ovat rekisteröityjä yhdistyksiä ja järjestöjä ja tarkastamme aina parhaamme mukaan tuettavan tahon taustat. Tuemme järjestöjä ja yhdistyksiä joiden tavoitteena on tavalla tai toisella tukea ja edistää onnellisuutta ja hyvinvointia sekä meidän yhteiskunnassamme että maailmalla, oli sitten kyse nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäisystä, mielenterveystyöstä, vähävaraisten avustuksista tai tasa-arvon edistämisestä.

Tiedätkö sinä jonkin järjestön joka kaipasi apua tai tuleeko mieleesi kohde tai asia jota haluaisit tukea? Vinkkaa meille järjestöstä, kohteesta tai aiheesta joka mielestäsi kaipaisi lahjoituksia ja edistää yhteiskunnan ja maailman onnellisuutta ja hyvinvointia! Parhaat vinkin palkitaan tuotepalkinnoilla <3

Laitetaan hyvä kiertämään ja annetaan takaisin!