Julkaistu

Lämmintä joulua – kampanja 2021

Lahjoita lämpöä ja välittämistä yksinäiselle vanhukselle jouluksi!

Jokaisella, pienelläkin teolla voi olla suuri vaikutus. 

Siksi haluamme olla auttamassa sinua tekemään pieniä tekoja jotka ilahduttavat ja tekevät yhteiskunnastamme onnellisemman. 

Tänä jouluna voit jälleen olla mukana talkoissa yksinäisyyttä vastaan ja ostaa joululahjan yksinäiselle vanhukselle suoraan verkkokaupasta.

Tiesitkö, että eri tutkimusten mukaan jopa joka kolmas ikääntyneistä kokee yksinäisyyttä arjessaan?

Tämä tarkoittaa kymmeniä tuhansia yksinäisiä vanhuksia meillä Suomessa. Varsinkin joulun aikaan voi yksinäisyys nousta pintaan ja joulun lähestyessä tuntua entistä vahvemmin.

Meidän missionamme on tehdä maailmasta ja Suomesta onnellisempi ja tehdä välittämisestä helpompaa – siksi järjestämme jälleen tänä vuonna Lämmintä joulua – kampanjan, jossa sinä voit olla mukana helpottamassa ikäihmisten yksinäisyyttä joulun alla!

Lämmintä joulua – kampanja on yhteistyössä kotihoidon yksiköiden kanssa järjestetty kampanja, jossa sinä voit lähettää joululahjan yksinäiselle vanhukselle suoraan verkkokaupasta muutamalla klikkauksella. Kampanjan tavoitteena on pystyä tuomaan lämpöä ja joulun iloa mahdollisimman monelle yksinäiselle ikäihmiselle.

Tänä vuonna järjestämme kampanjan yhteistyössä Tampereen, Akaan ja Lempäälän kotihoidon yksiköiden kanssa. Kampanjalahjat jaetaan kotihoidon henkilökunnan toimesta yksinäisille ikäihmisille ympäri Pirkanmaata ilahduttamaan joulun alla. Lahjapakettiin pakkaamme lämpimät sukat sekä suklaakonvehteja tai vanhan ajan karamelleja kera joulutervehdyksen. 

Kampanja toimii näin:

  1. Valitse Lämmintä joulua – kampanjalahja
  2. Valitse haluamasi kortti ja kirjoita yksilöllinen joulutervehdys yksinäiselle seniorille: tämä voi olla esimerkiksi mukava joulutervehdys. Mikäli haluat kirjoittaa nimesi korttiin, ilahduttaa se varmasti lahjansaajaa.
  3. Lisää ostoskoriin niin monta lahjaa kuin haluat antaa
  4. Maksa kätevästi verkkokaupassa ja olet valmis!

Me pakkaamme kaikki lahjat kauniisti käsin, lisäämme mukaan kirjoittamasi joulutervehdyksen ja toimitamme lahjat jouluviikolla kotihoidon yksiköihin. Sieltä lahjat matkaavat kotihoidon henkilökunnan mukana jouluksi ilahduttamaan yksinäisiä ikäihmisiä! BoxiShop kustantaa kaikkien lahjojen pakkaamisen sekä toimitukset kotihoidon yksiköihin. 

Tämän helpommaksi ei auttaminen ja ilahduttaminen voi enää mennä. Tule siis sinäkin mukaan talkoisiin ja anna tänä jouluna lahja, joka voi merkitä enemmän kuin osaat kuvitellakaan!

Kampanja on käynnissä 15.11.- 17.12.2021 osoitteessa www.boxishop.fi

Kiitos, että olet mukana talkoissa yksinäisyyttä vastaan!

BoxiShopin tiimi