Julkaistu

Hädässä ystävä tunnetaan!

Viime päivinä olemme kuulleet ja nähneet tiedotusvälineistä Ukrainaa kohdanneesta vakavasta kriisistä ja sotatoimista joita Venäjä on aloittanut maassa. Nyt jos koskaan on kaikkien meidän aika auttaa ja osoittaa tukemme! 

Olemme kaikki epäilemättä syvästi järkyttyneitä Ukrainan tapahtumista ja koko maailman halu auttaa ja tukea Ukrainaa on näkynyt niin tekoina kuin sanoina. Ukrainan sekä sen asukkaiden ja kansalaisten auttaminen kriisin keskellä onkin ensiarvoisen tärkeää ja jokainen meistä voi auttaa tavalla tai toisella. 

BoxiShopin missioon kuuluu maailman onnellisemmaksi tekeminen. Koko toimintamme on alusta asti perustunut ajatukselle siitä, että yrityksemme ja sen toiminnan tulee tuottaa jotakin hyvää maailmaan. Me haluamme auttaa tekemään maailmasta onnellisemman paikan ja nyt jos koskaan on tämän mission takana seisomisen aika. 

Lahjoitamme jatkuvasti hyväntekeväisyyskohteille osan myynnistämme (voit tutustua tapaamme auttaa täältä) ja nyt olemme päättäneet nostaa tätä osuutta auttaaksemme sodan uhreja Ukrainassa:

Lahjoitamme kaikkien 2.3.-10.3.2022 välisenä aikana tehtyjen tilausten myynnistä 10% Suomen Punaisen Ristin kriisirahastoon. Suomen Punainen Risti ohjaa kriisirahaston varoja humanitaariseen apuun Ukrainaan. 

Lisäksi olemme koostaneet erikseen kampanjaboxin  jonka myynnistä lahjoitamme tuoton 100% Punaisen Ristin kriisirahastoon. Kampanjalahjan löydät täältä: PeaceBoxi

Voit tilata kampanjalahjoja itsellesi tai lähettää niitä suoraan ystävillesi verkkokaupastamme. Lahjoitus ei koske lähetyksestä maksettavien postikulujen osuutta. 

Mikäli haluat tilata isomman erän lahjoja esimerkiksi työntekijöillesi, tiimillesi tai järjestöllesi laitathan kyselyä aiheesta osoitteeseen asiakaspalvelu(at)boxishop.fi. Teemme mielellämme myös räätälöityjä ratkaisuja yrityksille ja yhteisöille.

Otamme myös mielellämme vastaan kaikenlaisia yhteistyöehdotuksia  – laita siis rohkeasti viestiä meille mikäli jokin askarruttaa tai haluaisit tehdä kanssamme yhteistyötä. 

Olemme pieni yritys, mutta uskomme että jokaisella pienelläkin teolla on vaikutus. Yhdessä pystymme vaikuttamaan maailmaan ja luomaan siitä onnellisemman ja turvallisemman paikan meille kaikille elää ja olla.

Autetaan yhdessä hädässä olevia! 

Alta löydät listan eri järjestöistä joille voit tehdä suoraan lahjoituksen tukeaksesi humanitaarista apua Ukrainan sota-alueella.


Eri lahjoituskanavia Ukrainan sodan uhrien auttamiseen:

UNICEF yhteistyökumppaneineen suojelee lapsen oikeuksia terveyteen, koulutukseen, suojeluun, veteen, sanitaatioon ja hygieniaan. 

MobilePayn kautta voit tehdä lahjoituksen numeroon 33742.

Voit lahjoittaa myös tekstiviestillä: Lähetä tekstiviesti UKRAINA numeroon 16110 (viestin hinta 20 euroa)

Lisätietoa: www.unicef.fi

Pelastakaa Lapset ry on toiminut Ukrainassa vuodesta 2014 lähtien ja jatkaa hätäavun toimittamista lapsille ja heidän perheilleen

Lahjoitukset Ukrainan lapsille: https://www.pelastakaalapset.fi/ajankohtaista/kampanjat/ukrainan-kriisi/

Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

UN Women antaa sekä välitöntä että pitkäaikaista apua kriisin kohdanneille naisille ja tytöille ja tekee aktiivista vaikuttamistyötä, jotta naisten tarpeet otettaisiin paremmin huomioon kriisitilanteissa.

Lahjoitukset: https://unwomen.fi/lahjoitukset/hataapukerays-ukrainaan/

Lisätietoa: https://unwomen.fi/

UNHCR on globaali organisaatio, joka on omistautunut pakolaisten, pakkosiirrettyjen yhteisöjen ja kansalaisuudettomien ihmisten elämän turvaamiselle, oikeuksien suojelemiselle ja paremman tulevaisuuden rakentamiselle. 

Lahjoitukset: https://donate.unhcr.org/int/en/ukraine-emergency

Lisätietoa UNHCR:n toiminnasta: https://www.unhcr.org/neu/fi

Suomen Punainen Risti, SPR, auttaa onnettomuuksien ja kriisien sattuessa Suomessa ja maailmalla. Suomen Punaisen Ristin toimintaa voit tukea myös suoraan tekemällä lahjoituksen täältä: www.punainenristi.fi/lahjoita 

Lisää Suomen Punaisen Ristin toiminnasta löydät osoitteesta www.punainenristi.fi