Julkaistu 1 kommentti

Lähetä lahja yksinäiselle vanhukselle! Joulukampanja 2022

Suosittu joulukampanjamme on täällä taas! 

Nyt voit jälleen lahjoittaa lämpöä ja välittämistä yksinäiselle vanhukselle jouluksi helposti muutamalla klikkauksella. 

Haluamme olla mukana auttamassa sinua tekemään pieniä tekoja, jotka ilahduttavat ja tekevät yhteiskunnastamme onnellisemman. Tänä jouluna voit jälleen olla mukana talkoissa yksinäisyyttä vastaan ja ostaa joululahjan yksinäiselle vanhukselle suoraan verkkokaupasta. Me toimitamme sen perille kotihoidon yhteistyökumppaneidemme kautta yksinäisille vanhuksille jouluksi. 

Tiesitkö, että eri tutkimusten mukaan jopa joka kolmas ikääntyneistä kokee yksinäisyyttä arjessaan?

Tämä tarkoittaa kymmeniä tuhansia yksinäisiä vanhuksia meillä Suomessa. Varsinkin joulun aikaan voi yksinäisyys nousta pintaan ja joulun lähestyessä tuntua entistä vahvemmin. Auta tänä vuonna yksinäisiä vanhuksia ja tule mukaan levittämään joulun iloa!

Me BoxiShopilla uskomme, että maailma tarvitsee enemmän lämpöä ja välittämistä ja haluamme osaltamme olla edesauttamassa yksinäisyyden ehkäisemistä teidän kanssanne. Jokainen meistä voi vaikuttaa pienillä teoilla siihen, että yksinäisyys yhteiskunnassamme vähenee ja kaikilla meillä on parempi olla. 

Lämmintä joulua – kampanja on yhteistyössä kotihoidon yksiköiden kanssa järjestetty kampanja, jossa sinä voit lähettää joululahjan yksinäiselle vanhukselle suoraan verkkokaupasta muutamalla klikkauksella. Kampanjan tavoitteena on pystyä tuomaan joulun iloa ja lämpöä mahdollisimman monelle kotihoidon piiriin kuuluvalle yksinäiselle vanhukselle. 

Tänä vuonna järjestämme kampanjan yhteistyössä Tampereen ja Akaan kotihoidon yksiköiden kanssa. Kampanjalahjat jaetaan kotihoidon henkilökunnan toimesta yksinäisille ikäihmisille ympäri Pirkanmaata ilahduttamaan joulun alla. Lahjapakettiin voit valita laadukkaat ja lämpimät sukat tai suuren konvehtirasian. Lahjan hinta on 14,90 euroa ja se sisältää valitsemasi lahjan, kauniin paketoinnin, valitsemasi kortin omalla henkilökohtaisella tervehdykselläsi ja toimituksen yksinäiselle ikäihmiselle.  

Kampanja toimii näin:

  1. Klikkaa osoitteeseen www.boxishop.fi ja valitse kampanjalahja
  2. Valitse haluamasi lahjat, määrät ja kortti. Voit seuraavaksi kirjoittaa yksilöllisen joulutervehdyksesi yksinäiselle seniorille: tämä voi olla esimerkiksi mukava joulutervehdys. Mikäli haluat kirjoittaa nimesi korttiin, ilahduttaa se varmasti lahjansaajaa.
  3. Mikäli haluat lahjoihin erilaiset tervehdykset ja kortit mukaan, voit lisätä sen uudelleen ostoskoriin.
  4. Maksa kätevästi verkkokaupassa ja olet valmis!

Me pakkaamme kaikki lahjat kauniisti käsin, lisäämme mukaan kirjoittamasi joulutervehdyksen ja toimitamme lahjat jouluviikolla kotihoidon yksiköihin. Sieltä lahjat matkaavat kotihoidon henkilökunnan mukana jouluksi ilahduttamaan yksinäisiä ikäihmisiä. 

Tämän helpommaksi ei auttaminen ja ilahduttaminen voi enää mennä. Tule siis sinäkin mukaan talkoisiin ja anna tänä jouluna lahja, joka voi merkitä enemmän kuin osaat kuvitellakaan!

Osallistu kampanjaan tästä

Kampanja on käynnissä 18.11.- 20.12.2022 osoitteessa www.boxishop.fi

Kiitos, että olet mukana talkoissa yksinäisyyttä vastaan!

BoxiShopin tiimi

1 ajatus kohteelle “Lähetä lahja yksinäiselle vanhukselle! Joulukampanja 2022

  1. […] Lämmintä joulua-kampanjasta voit lukea lisää täältä […]

Kommentointi on suljettu.