Julkaistu

Joulu kuuluu jokaiselle!

Lahjoitamme jokaista tänä jouluna verkkokaupastamme lähetettyä lahjaboxia kohden joululahjan yksinäiselle vanhukselle!

Tutkimusten mukaan jopa joka kolmas ikäihminen Suomessa kokee yksinäisyyttä arjessaan, ja vanhusten yksinäisyyden tunne lisääntyy jatkuvasti. Varsinkin joulun alla yksinäisyyden tunne saattaa nousta pintaan ja joulun tunnelma voi olla monelle synkkä. Siksi tänäkin vuonna käynnistimme suositun Lämmintä Joulua-joulukampanjan, jonka kautta jokainen voi muistaa yksinäistä ikäihmistä jouluna ja lähettää joululahjan verkkokauppamme kautta. Kampanjan tavoitteena on tuoda joulun iloa mahdollisimman monelle yksinäiselle vanhukselle ja se toteutetaan yhteistyössä kotihoidon yksiköiden kanssa. 

Lämmintä joulua-kampanjasta voit lukea lisää täältä

BoxiShop on aiempina vuosina lahjoittanut useita kymmeniä lahjoja yksinäisille ikäihmisille kampanjan aikana. Tänäkin vuonna aiomme osallistua itse kampanjaan ja lahjoittaa lahjoja. Olemme kuitenkin käynnistämme joulun ajaksi kampanjan, jossa lahjoitamme jokaista verkkokaupastamme lähetettyä lahjaboxia kohden joululahjan yksinäiselle ikäihmiselle! 

Nyt voit siis ilahduttaa ystäviäsi ja perhettäsi kauniilla, kotiin toimitetuilla joululahjoilla ja samalla antaa yksinäiselle vanhukselle joulun iloa ja lämpöä! 

Lähetämme jokaista 28.11-19.12.2022 välisenä aikana verkkokaupastamme lähetettyä lahjaboxia kohden joululahjan yksinäiselle vanhukselle. Sinä maksat siis vain lähettämästäsi lahjasta ja me lahjoitamme lahjan puolestasi yksinäiselle vanhukselle. Lahjojen lähettäminen ja ostaminen ei voisi olla enää helpompaa – ja samalla teet hyvää! Pääset siis ilahduttamaan ja muistamaan läheisiäsi ja tuomaan samalla joulun iloa ja lämpöä yksinäiselle vanhukselle. 

Kampanja koskee verkkokaupastamme lähetettyjä, normaalihintaisia valmiita ja itse suunniteltuja lahjapaketteja. Kampanja ei koske Lämmintä Joulua-joulukampanjan kampanjalahjoja eikä erillisiä yritystilauksia. Lahjoitukset jaetaan yksinäisille vanhuksille osana Lämmintä joulua-kampanjan joululahjajakoa kotihoidon yhteistyökumppaneidemme avulla. Jokainen lahjoituslahja lähtee matkaan jouluviikolla. Lahjoitettuihin lahjoihin ei ole mahdollista valita erikseen korttia tai kirjoittaa henkilökohtaista tervehdystä – me kirjoitamme joulun toivotukset jokaiseen lahjaan mukaan. Lahjoitetut lahjat saattavat vaihdella sisällöltään eikä niitä ole mahdollista valita.