Julkaistu

Lähetä joulun iloa ja lämpöä yksinäiselle

Muista tänä jouluna yksinäisiä vanhuksia ja näytä ettei heitä ole unohdettu. 

Suuren suosion saavuttanut Lämmintä Joulua- joulukampanjamme on täällä taas! 

Nyt voit jälleen lahjoittaa lämpöä ja välittämistä yksinäiselle vanhukselle jouluksi helposti muutamalla klikkauksella. 

Haluamme olla mukana kanssasi tekemässä pieniä tekoja, jotka ilahduttavat ja tekevät yhteiskunnastamme onnellisemman. Tänä jouluna voit jälleen olla mukana talkoissa yksinäisyyttä vastaan ja ostaa joululahjan yksinäiselle vanhukselle suoraan verkkokaupasta. Me huolehdimme, että lahja saapuu jouluksi perille sitä odottavalle vanhukselle. 

Tiesitkö, että eri tutkimusten mukaan jopa joka kolmas ikääntyneistä kokee yksinäisyyttä arjessaan?

Yksinäisyys on tunne, jota monet meistä ovat kokeneet jossakin vaiheessa elämäänsä. On kuitenkin yksi väestöryhmä, jonka yksinäisyys voi jäädä helposti huomaamatta ja unohtua; ikäihmiset. Suomessa yksinäisyyden varjossa elää kymmeniä tuhansia ikäihmisiä, jotka kaipaavat lämpöä ja välittämistä ympärilleen.

Tutkimukset osoittavat, että jopa joka kolmas ikääntynyt kokee yksinäisyyttä arjessaan. Tämä tarkoittaa, että Suomessa on kymmeniätuhansia vanhuksia, jotka kamppailevat yksinäisyyden kanssa. Varsinkin joulun aikaan voi yksinäisyys nousta pintaan ja joulun lähestyessä tuntua entistä vahvemmin. Auta tänä vuonna yksinäisiä vanhuksia ja tule mukaan levittämään joulun iloa!

Meidän jokaisen vastuulla on tehdä osuutemme ikäihmisten yksinäisyyden lievittämiseksi. Voimme käydä juttelemassa naapurin mummon kanssa, osallistua vapaaehtoistoimintaan tai muistaa vanhempia sukulaisia säännöllisellä kanssakäymisellä. Pienet teot voivat tehdä suuren eron vanhusten elämässä. 

Vanhusten yksinäisyyden voittaminen vaatii yhteiskunnallisia muutoksia ja laajempaa tietoisuutta aiheesta. Meidän on huolehdittava siitä, että ikäihmiset saavat tarvitsemansa tuen ja että heidän äänensä kuuluu yhteiskunnassa. Jokainen meistä voi olla mukana rakentamassa lämpimämpää ja välittävämpää Suomea, jossa yksinäisyys ei ole vanhuksen arkipäivää.

Me BoxiShopilla uskomme, että muutokset lähtevät pienistä teoista ja haluamme osaltamme olla edesauttamassa yksinäisyyden ehkäisemistä teidän kanssanne. Jokainen meistä voi vaikuttaa siihen, että yksinäisyys yhteiskunnassamme vähenee ja kaikilla meillä on parempi olla. Joulukampanjaan osallistuminen ei vaadi suuria ponnisteluita, vaan jokainen voi osallistua kampanjaan muutamassa minuutissa, omalta kotisohvalta käsin. 

Lämmintä joulua – kampanja on yhteistyössä kotihoidon yksiköiden kanssa järjestetty kampanja, jossa sinä voit lähettää joululahjan yksinäiselle vanhukselle suoraan verkkokaupasta muutamalla klikkauksella. Kampanjan tavoitteena on pystyä tuomaan joulun iloa ja lämpöä mahdollisimman monelle kotihoidon piiriin kuuluvalle yksinäiselle vanhukselle. 

Tänä vuonna järjestämme kampanjan yhteistyössä Pirkanmaan alueen kotihoidon yksiköiden kanssa. Kampanjalahjat jaetaan kotihoidon henkilökunnan toimesta yksinäisille ikäihmisille ympäri Pirkanmaata ilahduttamaan joulun alla. Lahjapakettiin voit valita laadukkaat ja lämpimät sukat tai suuren konvehtirasian. Lahjan hinta on 12,90 euroa ja se sisältää valitsemasi lahjan, kauniin paketoinnin, valitsemasi kortin omalla henkilökohtaisella tervehdykselläsi sekä tietenkin toimituksen yksinäiselle ikäihmiselle.  

Kampanja toimii näin:

  • Klikkaa osoitteeseen www.boxishop.fi ja valitse verkkokaupasta Lämmintä Joulua- lahja yksinäiselle vanhukselle
  • Valitse haluamasi lahjat, määrät ja kortti. Voit seuraavaksi kirjoittaa yksilöllisen joulutervehdyksesi yksinäiselle seniorille: tämä voi olla esimerkiksi mukava joulutervehdys. Mikäli haluat kirjoittaa nimesi korttiin, ilahduttaa se varmasti lahjansaajaa.
  • Mikäli haluat lahjoihin erilaiset tervehdykset ja kortit mukaan, voit lisätä lahjat yksitellen ostoskoriin.
  • Maksa kätevästi verkkokaupassa ja olet valmis!
  • Lahjasi toimitetaan jouluksi yksinäisille vanhuksille

Me BoxiShopilla pakkaamme kaikki lahjat kauniisti käsin, lisäämme mukaan valitsemasi kortin joulutervehdyksellä ja toimitamme lahjat jouluviikolla kotihoidon yksiköihin. Sieltä lahjat matkaavat kotihoidon henkilökunnan mukana jouluksi ilahduttamaan yksinäisiä ikäihmisiä. 

Tämän helpommaksi ei auttaminen ja ilahduttaminen voi enää mennä. Tule siis sinäkin mukaan talkoisiin ja anna tänä jouluna lahja, jolla on todellinen merkitys.

Kampanja on käynnissä 20.11.- 20.12.2022 osoitteessa www.boxishop.fi

Oletko yrittäjä tai edustatko yritystä, joka haluaisi olla mukana tekmeässä hyvää ja ehkäisemässä vanhusten yksinäisyyyttä? Lisätietoa kampanjaan osallistumisesta löydät täältä

Kiitos, että olet mukana talkoissa yksinäisyyttä vastaan!